LG New Energy producerer batterier med stor kapacitet til Tesla på fabrikken i Arizona

Ifølge rapporter i udenlandske medier annoncerede LG New Energy under finansanalytikerkonferencen i tredje kvartal onsdag justeringer af sin investeringsplan og vil fokusere på produktionen af ​​46-serien, som er et batteri med en diameter på 46 mm, på fabrikken i Arizona.

Udenlandske medier afslørede i rapporter, at LG New Energy i marts i år annoncerede sin hensigt om at producere 2170 batterier på sin fabrik i Arizona, hvilket er batterier med en diameter på 21 mm og en højde på 70 mm, med en planlagt årlig produktionskapacitet på 27 GWh .Efter at have fokuseret på produktionen af ​​46 serie batterier, vil fabrikkens planlagte årlige produktionskapacitet øges til 36GWh.

Inden for elbiler er det mest berømte batteri med en diameter på 46 mm 4680-batteriet, som Tesla lancerede i september 2020. Dette batteri er 80 mm højt, har en energitæthed, der er 500 % højere end 2170-batteriet, og en udgangseffekt, der er 600 % højere.Cruising-rækkevidden øges med 16% og omkostningerne reduceres med 14%.

LG New Energy har ændret sin plan for at fokusere på produktionen af ​​batterier i 46-serien på sin fabrik i Arizona, hvilket også anses for at styrke samarbejdet med Tesla, en stor kunde.

Ud over Tesla vil en forøgelse af produktionskapaciteten for batterier i 46-serien naturligvis også styrke samarbejdet med andre bilproducenter.CFO for LG New Energy nævnte i finansanalytikerkonferencen, at de ud over 4680-batteriet også har en række batterier med en diameter på 46 mm under udvikling.


Indlægstid: 27. oktober 2023